Rólam

"Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon. A zene tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza."   /Kodály Zoltán/

Gyerekkorom óta a zene kísér, klasszikus zongorázom kiskorom óta, melyet Erdélyben kezdtem el (Sepsiszentgyörgyön születtem), majd Magyarországon folytattam. Énektudásomat huzamosabb ideig soha nem fejlesztettem énektanároknál, valahogy nem voltam olyan szerencsés, hogy a megfelelő "útmutatásra" találjak ezzel kapcsolatban, ezért saját magam fejlesztettem hangomat egészen addig, míg el nem kezdtem zenei tanulmányaimat Egerben.

2018-ban végeztem az egri Eszterházy Károly Egyetem ének-zene/zenei informatikus szakán, ahol nagyon sok pozitív és gazdag élményben, tapasztalatban volt részem, mely tapasztalatokat a mai napig is alkalmazom, gyakorlom.

Célom az, hogy egyénre szabottan  adhassam át a zenét másoknak, mindenki egyéni világát szem előtt tartva.

Számos zenekarban énekeltem már, ahol zömében feldolgozásokat adtunk elő, de végre 2015-ben alapítottam egy saját zenekart ( KIJUBE ), melyben én kreálom az ének dallamokat, néhol a szöveget, énekelek és billentyűzök. Nagyon fontos számomra ez a zenekar, hisz végre saját szerzeményekkel is megmutathatjuk magunkat és egy új kapu nyílt számomra a zongora terén is. Szeretem ötvözni a klasszikus zenei világot a könnyűvel, amiből amolyan filmzenés világ alakul ki...és nagyon élvezem :) .

Kívánom, hogy mindenki számára ilyen öröm és élvezet legyen a zene!